Kunst Kerstbomen Online By Deco Greens voldoet aan alle wettelijke eisen die worden gestel aan web winkels zonder keurmerk.
Zie ook onze algemene voorwaarden.

Deco Greens heeft bewust niet gekozen voor een webwinkel keurmerk.

Waarom?

Ten eerste werken wij met KiyOh recensies die een onafhankelijk en eerlijk beeld geven van de kwaliteit van de onderneming en de producten en diensten die men aanbied.

Status: vertrouwen van klanten!

Kiyoh garandeert transparantie

  • Alleen beoordelingen van klanten
  • Geen manipulatie van beoordelingen
  • Publicatie van alle beoordelingen
  • Houdt zich aan KiyOh-voorwaarden
  • Onaangekondigde controles
  • Verificatie door KiyOh.nl

 

Als keurmerk werken wij met GOOGLE !

Laatst is er nog een onderzoek geweest door het programma KASSA, velen van deze keurmerken werden als niet goed beoordeeld en deden niet wat ze voor een klant zouden moeten doen.
Deco Greens voldoet aan alle wettelijke eisen die worden gehanteerd voor online internet web winkels, die geen NL keurmerk dragen.
Wij hebben als Deco Greens gekozen voor het NIEUWE Keurmerk van Google.
Deze geeft veel meer info en zekerheid aan u als klant, wij hebben inmiddels een aanvraag tot goedkeuring lopen.

Zie hieronder nadere uitleg over het GOOGLE Keurmerk Trusted Stores:

Trusted Store badge

Google heeft een nieuw soort keurmerk gelanceerd, genaamd Trusted Stores.

Google Trusted Stores is een service waarmee online shoppers van Google de garantie krijgen dat de webwinkel die bezocht wordt betrouwbaar is,een uitstekende klantenservice heeft en bestelde producten op tijd zal verzenden.

In eerste instantie is Trusted Stores alleen beschikbaar in de Verenigde Staten in de loop van het jaar zal ook de uitrol naar Nederland plaats vinden.

Wij als Deco Greens voldoen aan de criteria en hebben dan ook een aanvraag lopen bij Google, zodra de Trusted Store badge is te zien op onze website hebben wij ook de goedkeuring.

Als een webshop is goedgekeurd door Google Trusted Stores wordt er een Google badge op de website geplaatst.

Zodra een shopper de badge tegenkomt kan er meer informatie over de webwinkel opgevraagd worden door met de muis op de badget te gaan staan.

Het bijzondere aan de dienst is dat zodra een shopper een product aanschaft, deze kan kiezen voor 'free purchase protection' als extra verzekering.

Mocht er zich een probleem voordoen tussen de verkoper en de koper dan kan de koper binnen 30 dagen na levering of 60 dagen na het plaatsen van een bestelling de hulp van Google inschakelen.

Google zal dan vervolgens samen met de webwinkel en de klant het probleem proberen op te lossen, dit kan bijvoorbeeld uitdraaien op het terugkrijgen van het aankoopbedrag of vervanging van het product. Google staat garant voor 1000 dollar.

Uitleg Google keurmerk

De informatie die in de badge wordt getoond wordt door Google verzameld op en kan door de webwinkel op zijn website worden geplaatst.

Meer info kunt u vinden via de Google website: http://www.google.com/trustedstores/

­čŹ¬ Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. KLIK OP BEWAAR INSTELLINGEN om u keuze te bevestigen !