BTW vrij kopen voor zakelijke klanten buiten NL binnen de EU

 

Indien u als zakelijke buitenlandse klant uit Europa bij ons besteld, kunt u zonder BTW betaling bij ons kopen.

Om hiervoor in aanmerking te komen moet u aan onderstaande voorwaarden voldoen:

* U dient eerst een volledig account aan te maken + wachtwoord

* Na het maken van een account dient u een adres validatie te doen, Zie tekst met link over VAT validatie !!

* Hier vult u als nog de gevraagde gegevens in en uw BTW (VAT) nummer, zonder de letters van het LAND. Dus alleen de CIJFERS van uw BTW VAT nummer invullen !

* Hierna drukt u op OPSLAAN en uw BTW nummer wordt gevalideerd.

* Na goedkeuring (dit krijgt u via melding te zien) is uw account omgezet in account voor aankopen zonder BTW afrekening.

* Mocht u een verkeerd BTW nummer gebruiken of uw bedrijfsgegevens komen niet overeen met uw BTW nummer dan zal uw account worden omgezet in een normaal account waarbij u BTW moet betalen.

*** Als u tijdens een bestelling direct een account aanmaakt en gevraagde BTW nummer invult dan zal bovenstaande procedure niet werken ! DUS EERST ACCOUNT AANMAKEN en dan pas bestellen ! ***

LET OP !

Mocht later bij handmatige controle blijken dat BTW nummer en bedrijfsgegeven niet overeenkomen dan zijn wij gerechtigd u een naheffing op te leggen voor het als nog betalen van de BTW.

Alleen door middel van bovenstaande procedure te doorlopen kunnen wij u BTW vrij laten kopen.

Indien u deze procedure niet heeft doorlopen dan kunnen wij geen teruggaven van BTW doen.

Achteraf terug vragen van BTW gelden, worden door ons niet behandeld. U dient dan de BTW via uw eigen belasting dienst, in eigen land terug te vragen.

­čŹ¬ Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. KLIK OP BEWAAR INSTELLINGEN om u keuze te bevestigen !