Brandvertragende spray kunstkerstbomen 1000ml

PDF Product Info
Brandvertragende spray kunstkerstbomen 1000ml
In voorraad
Excl. BTW: € 19,95 Incl. BTW: € 24,14
Extra Details over dit product:

Brandvertragende spray kunstkerstbomen 1000ml

Deco Greens HCA40 is een waterige oplossing van niet giftige halogeenvrij bestanddelen, bestemd voor de brandvertragende behandeling van absorberende kunstkerstboom beplanting.

EIGENSCHAPPEN

Deco Greens HCA is een effectieve kleurloze en reukloze geconcentreerde vloeistof, die snel kan worden opgenomen door water absorberende kunskerstbomen. Na droging voorzien de achtergebleven actieve bestanddelen van Deco Greens HCA het materiaal van brandvertragende eigenschappen. Deco Greens HCA is niet agressief voor kleur en vezel, veroorzaakt geen zout- of schimmeluitslag en is absoluut gifvrij, waardoor het uitermate gebruiksvriendelijk is.

Bij een juiste dosering heeft Deco Greens HCA geen of nauwelijks invloed op het uiterlijk. Wanneer het materiaal met water in aanraking komt, is nabehandeling noodzakelijk. Op de juiste wijze behandelde materialen halen bij testen de hoogste brandklasse zoals de NEN EN ISO 6941 alsmede de DIN 4102 klasse B2.

Regelmatig tezamen aangekocht

Klanten die dit product kochten, kochten gewoonlijk de volgende combinatie van items.

Klanten die dit item kochten, kochten ook

Er zijn nog geen product vragen

Stel je vraag

* Verplichte velden

Vertel ons wat u denkt over dit item!
🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. KLIK OP BEWAAR INSTELLINGEN om u keuze te bevestigen !